Cenovno ugodna namestitev v Kranjski Gori

Affordable accommodation in Kranjska Gora

Cenovno ugodna namestitev v Kranjski Gori

Cenovno ugodna namestitev v Kranjski Gori

Erjavčeva planinska koča se nahaja v slovenskih Alpah na 1525 metrih nadmorske višine in ponuja edinstveno kombinacijo osupljivih naravnih lepot, mirnega vzdušja in neposrednega dostopa do različnih dejavnosti na prostem. Ne glede na to, ali nameravate poleti hoditi po slikovitih poteh, uživati v živahnih barvah jeseni ali pozimi premagovati zasnežena pobočja, je ta planinska koča odlično izhodišče.

Njen operativni model je eden ključnih dejavnikov, ki prispeva k cenovni dostopnosti Erjavčeve planinske koče. Upravlja ga planinsko društvo, njegov namen pa je podpirati in spodbujati dejavnosti na prostem s ponudbo prenočišč po ugodnih cenah. Ta pristop pomaga zagotoviti, da lepote in pustolovščine slovenskih Alp ostanejo dostopne po Vršiški cesti širokemu krogu ljudi, vključno s študenti, družinami in potniki, ki se zavedajo proračuna.

Affordable accommodation in Kranjska Gora

Cenovno ugodna namestitev v Kranjski Gori

Cenovno ugodna namestitev v Kranjski Gori

Koča ponuja različne možnosti spanja, od skupnih spalnic do zasebnih sob, ki ustrezajo različnim željam in proračunom. Čeprav je opremljena samo z osnovno opremo, je bila prenovljena leta 2023. Je čista in dobro vzdrževana, kar zagotavlja udobno bivanje. V skupni jedilnici strežejo domače slovenske jedi, ki zagotavljajo toplo in prijetno vzdušje, v katerem se lahko gostje družijo in delijo svoje izkušnje. Postrežejo vam z obilnim zajtrkom in velikim obrokom lokalne hrane za kosilo in večerjo.

V bližini Kranjske Gore

Še en vidik, zaradi katerega je Erjavčeva koča cenovno ugodna izbira, je njena lokacija, ki je le 8 kilometrov od Kranjske Gore v Triglavskem narodnem parku na prelazu Vršič. Lokacija koče je preprosto povedano – izjemna. Nahaja se stran od bolj komercializiranih turističnih središč in ponuja miren oddih brez visoke cene. Kljub temu je iz Kranjske Gore zlahka dostopen, tako da lahko gostje raziskujejo lokalne znamenitosti, ne da bi porabili veliko za prevoz.

Fotogalerija različnih letnih časov, notranjost koče in fotografije zajtrka.

affordable accommodation in Kranjska Gora
YouTube player

More videos about the hut and other activities – here.

Affordable accommodation in Kranjska Gora

In conclusion, Erjavčeva mountain hut is an affordable accommodation option in Kranjska Gora due to its operational philosophy, range of budget-friendly sleeping arrangements, and strategic location. It offers a unique opportunity to immerse oneself in the natural beauty of the Slovenian Alps without breaking the bank, making it a favoured choice for outdoor enthusiasts of all ages and budgets.

YouTube player

Nastanitev v planinski koči

Izleti in pohodi na zemljevidu

Izleti in pohodi na zemljevidu

Slovenia (si) Placeholder
Slovenia (si)

Vaša naslednja destinacija v Sloveniji?

Erjavceva mountain hut at Vrsic pass in summer

Erjavčeva planinska koča je odprta vse leto. Rezervirajte svoje bivanje in preživite nekaj časa v naravnem raju Triglavskega narodnega parka (UNESCO) v bližini Kranjske Gore na prelazu Vršič v osrčju Triglavskega narodnega parka.

Rezervirajte svoje bivanje
Send this to a friend