Delaj in živi v gorah Triglavskega narodnega parka

Delajte in živite v gorah Triglavskega narodnega parka

Delaj in živi v gorah Triglavskega narodnega parka Slovenija

Delajte in živite v gorah Triglavskega narodnega parka

Delaj in živi v gorah Triglavskega narodnega parka

Pridružite se naši ekipi v osrčju Triglavskega narodnega parka!

Bliža se visoka poletna sezona, gore zaživijo z obljubo pustolovščin in raziskovanja. Tukaj, v Erjavčevi koči, ki se nahaja v dih jemajoči okolici . prelaza Vršič na spletni strani . Triglavskega narodnega parka, se naša ekipa pripravlja na novo razburljivo sezono, v kateri bomo sprejemali goste in z njimi delili čudeže Triglavskega prelaza. slovenskih Alp.

Edinstvena priložnost za delo in življenje na čudoviti lokaciji

Erjavčeva koča se nahaja na kultnem prelazu Vršič in ni le gorska nastanitev-je edina koča na tem območju, ki je odprta vse leto in obiskovalcem ponuja prijetno zatočišče sredi veličastne lepote Triglavskega narodnega parka. Koča stoji na 1525 metrih nadmorske višine in omogoča edinstven dostop do nekaterih najbolj spektakularnih pohodniških poti, alpskih travnikov in panoramskih razgledov v Sloveniji.

Delajte in živite v raju narodnega parka

Predstavljajte si, da se vsako jutro zbudite v svežem gorskem zraku in čudovitem razgledu na okoliške vrhove. Kot član naše ekipe boste imeli edinstveno priložnost delati na tej čudoviti lokaciji in živeti sredi naravnega razkošja slovenskih Alp. Ne glede na to, ali gostom postrežete s slastnimi obroki v naši prijetni jedilnici, jih vodite na nepozabne pohode po parkuali pa preprosto uživate v mirnem razmisleku sredi narave, boste del tesno povezane skupnosti, ki si prizadeva za nepozabna doživetja naših gostov.

YouTube player

Pridružite se naši ekipi v gorah

Čeprav je naša ekipa za poletno sezono skoraj popolna, še vedno iščemo enega ali dva strastna posameznika ali tudi pare, ki bi se nam radi pridružili v našem gorskem raju. Ne glede na to, ali ste izkušen gostinec, izkušen pohodnik z ljubeznijo do narave ali preprosto nekdo, ki ga privlačita mir in lepota življenja v gorah, vas z veseljem pričakujemo. Delovna mesta so na voljo od novembra letos ali še prej, zato ne zamudite te izjemne priložnosti, da živite in delate v eni izmed najbolj osupljivih slovenskih pokrajin.

Live and work in the mountains of Triglav National Park

Živite in delajte v gorah Triglavskega narodnega parka

YouTube player

Prijavite se še danes

Če se želite pridružiti naši ekipi in se podati na celoletno pustolovščino v osrčju Triglavskega narodnega parka, bomo veseli vašega odgovora. Še danes nas kontaktirajte in izvedite več o razpoložljivih delovnih mestih ter o tem, kako lahko postanete del naše gorske družine. Ne oklevajte – čaka vas naslednja velika pustolovščina!

CAPTCHA image

To nam pomaga preprečiti neželeno pošto, hvala.

Delajte in živite v gorah Triglavskega narodnega parka

Nastanitev v planinski koči

Izleti in pohodi na zemljevidu

Izleti in pohodi na zemljevidu

Slovenia (si) Placeholder
Slovenia (si)

Vaša naslednja destinacija v Sloveniji?

Erjavceva mountain hut at Vrsic pass in summer

Erjavčeva planinska koča je odprta vse leto. Rezervirajte svoje bivanje in preživite nekaj časa v naravnem raju Triglavskega narodnega parka (UNESCO) v bližini Kranjske Gore na prelazu Vršič v osrčju Triglavskega narodnega parka.

Rezervirajte svoje bivanje
Send this to a friend