Iščemo pomoč

We are looking for assistance, employees, or partners.

Iščemo pomoč

Iščemo pomoč

Iščemo pomoč, zaposlene ali partnerje
Pomoč za določeno ali nedoločeno obdobje iščemo tudi v Erjavčevi planinski koči. Tako za sezonsko delo kot za tiste, ki bi radi živeli v koči. Zamisel je, da bi se izven visoke sezone menjavali, med sezono pa delali skupaj.

Naloge oskrbnika v koči vključujejo različna opravila čez dan Vzdrževanje koče, pomoč v kuhinji, strežbo in ostala podobna dela. Možne so različne oblike sodelovanja, od pogodb s samostojnimi podjetniki do samozaposlitve. Ponujamo nastanitev, pijačo, hrano in dobro stimulirano plačo. Z usposabljanjem lahko začnemo že to jesen.

Dobrodošli ste v stopite v stik z nami in se pridružite naši ekipi.

Erjavčeva mountain hut team

Iščemo pomoč, zaposlene in partnerje.

Pokličite nas na 070.69.00.69 ali nam pišite na info@erjavcevakoca.si.

Prednost bodo imeli tisti, ki so pripravljeni delati dlje časa. Izkušnje, če je volja do dela in takšnega načina življenja, načeloma niso potrebne.

Veselimo se vašega odziva,

Iztok Kurnik

Are you the one

Iščemo pomoč. Ste vi tisti pravi?

🏔️ Pridružite se naši ekipi v planinski koči! 🏔️

Ste navdušeni nad naravo? Se dobro počutite v prijaznem in pustolovskem okolju? Če je tako, vas vabimo, da se nam pridružite na razburljivem potovanju v naši planinski koči v osrčju osupljive alpske pokrajine.

V naši planinski koči smo več kot le ekipa – družina, ki jo povezuje ljubezen do narave in skupna zavezanost zagotavljanju izjemnih doživetij za naše goste. Želimo razširiti svojo družino in pozdraviti nove partnerje, ki se nam bodo pridružili pri našem poslanstvu.

Kaj ponujamo:

  1. Edinstveno delovno okolje: Predstavljajte si, da se vsako jutro zbudite ob dih jemajočem razgledu na gore in vdihnete svež zrak, ko stopite ven.
  2. Duh pustolovščine: Od vznemirljivih pohodov do mirnih trenutkov razmisleka – vsak dan prinaša nove priložnosti za raziskovanje in povezovanje z naravo.
  3. Skupnost in tovarištvo: Pridružite se ekipi enako mislečih posameznikov, ki delijo vašo strast do narave in so predani ustvarjanju nepozabnih doživetij za naše goste.
  4. Priložnosti za rast: Ne glede na to, ali ste izkušen alpinist ali novinec v gorskem gostinstvu, se lahko pri nas vedno učite, rastete in širite svoje znanje.

Kaj iščemo:

  • Navdušenje in predanost: Iščemo posameznike, ki so navdušeni nad gostinstvom, željni učenja in predani zagotavljanju izjemnih storitev našim gostom.
  • Ekipni igralci: Sodelovanje in timsko delo sta v središču našega dela. Iščemo posameznike, ki se dobro počutijo v podpornem in sodelovalnem okolju.
  • Ljubezen do narave: Za uspeh v naši planinski koči sta bistvenega pomena spoštovanje narave in želja, da bi njena čudesa delili z drugimi.

Če ste se pripravljeni podati na nagradno potovanje, obkroženi z dih jemajočo lepoto gora, vas želimo slišati! Naredite prvi korak k temu, da se pridružite naši ekipi, in nas kontaktirajte še danes. Skupaj ustvarimo nepozabna doživetja in trajne spomine sredi čudovite alpske pokrajine.

CAPTCHA image

To nam pomaga preprečiti neželeno pošto, hvala.

Nastanitev v planinski koči

Izleti in pohodi na zemljevidu

Izleti in pohodi na zemljevidu

Slovenia (si) Placeholder
Slovenia (si)

Vaša naslednja destinacija v Sloveniji?

Erjavceva mountain hut at Vrsic pass in summer

Erjavčeva planinska koča je odprta vse leto. Rezervirajte svoje bivanje in preživite nekaj časa v naravnem raju Triglavskega narodnega parka (UNESCO) v bližini Kranjske Gore na prelazu Vršič v osrčju Triglavskega narodnega parka.

Rezervirajte svoje bivanje
Send this to a friend