Napačne informacije v Google Maps

Wrong Google Maps information

Napačne informacije v Google Maps

Napačne informacije v Google Maps

Google je res lahko odlična storitev, vendar letos opažamo vse več netočnih informacij, zato se poslužujemo tradicionalnih načinov obveščanja.

Pozor, potniki: Morebitna zapora ceste na prelazu Vršič

Dragi obiskovalci, popotniki in gostje,

Obveščamo vas, da lahko pride do razhajanj v informacijah, ki jih zagotavljata Google Maps in Google Traffic glede zaprte ceste na prelazu Vršič. Zato vam svetujemo, da ste previdni in da pred načrtovanjem potovanja razmislite o drugih virih najnovejših informacij o zaprtih cestah.

Vaša varnost in udobje sta naši najpomembnejši prednostni nalogi, zato se zavedamo pomena zanesljivih potovalnih informacij, še posebej na goratem terenu. Čeprav si prizadevamo zagotoviti natančne napotke, priporočamo, da najnovejše informacije o cestnih zaporah in razmerah preverite pri lokalnih organih ali zanesljivih virih.

Če naletite na kakršne koli težave ali potrebujete pomoč pri ponovnem preverjanju statusa ceste, se obrnite na nas kontaktirate neposredno na. Naša ekipa vam je na voljo za svetovanje in podporo, da bi vam zagotovila nemoteno in brezskrbno potovanje.

Zahvaljujemo se vam za pozornost, ki ste jo namenili tej zadevi, in cenimo vaše razumevanje pri reševanju morebitnih izzivov, povezanih z zaporo ceste na prelazu Vršič.

Topli pozdravi,

Ekipa planinske koče Erjavčeva

Napačne informacije v Google Maps

Najpogostejša napačna informacija na Google Maps je, da je cesta iz Kranjske Gore čez Vršič zaprta in da je treba do nas zaviti skozi Italijo, kar pot podaljša za eno do dve uri. Običajno so te informacije netočne, saj je cesta odprta, običajno normalno prevozna ali prevozna z zimsko opremo.

Zato ne zaupajte Googlu brez pomislekov. Da bi se izognili napačnim podatkom v Google Maps, na naših kanalih redno objavljamo stanje ceste na Vršiču:

Spletna stran:

Razmere na cesti na prelazu Vršič

Twitter / X:

Erjavčeva koča Twitter / X profil

YouTube player
YouTube player

Nastanitev v planinski koči

Izleti in pohodi na zemljevidu

Izleti in pohodi na zemljevidu

Slovenia (si) Placeholder
Slovenia (si)

Vaša naslednja destinacija v Sloveniji?

Erjavceva mountain hut at Vrsic pass in summer

Erjavčeva planinska koča je odprta vse leto. Rezervirajte svoje bivanje in preživite nekaj časa v naravnem raju Triglavskega narodnega parka (UNESCO) v bližini Kranjske Gore na prelazu Vršič v osrčju Triglavskega narodnega parka.

Rezervirajte svoje bivanje
Send this to a friend