Rooms Erjavčeva mountain hut

PRIVATNA SOBA #1

Zasebna soba #1 je družinska soba s štirimi posteljami. V sobi so štiri enojne postelje. Ta soba se nahaja v prvem nadstropju in si z drugimi gosti deli stranišče in prho. Prvo nadstropje je bilo v celoti prenovljeno novembra 2023.

Poglejte v sobo #1

PRIVATNA SOBA #2

Zasebna soba #2 je edina družinska soba s petimi posteljami. V sobi je pet enojnih postelj. Ta soba se nahaja v prvem nadstropju in ima skupno stranišče in tuš z drugimi gosti. Prvo nadstropje je bilo v celoti prenovljeno novembra 2023.

Poglejte v sobo #2

Privatna soba #3

Zasebna soba #3 je edina dvoposteljna soba. V sobi sta dve enojni postelji. Ta soba se nahaja v prvem nadstropju in si z drugimi gosti deli stranišče in prho. Prvo nadstropje je bilo v celoti prenovljeno novembra 2023.

Poglejte v sobo #3

Privatna soba #4

Zasebna soba #4 je družinska soba s štirimi posteljami. V sobi so štiri enojne postelje. Ta soba se nahaja v prvem nadstropju in si z drugimi gosti deli stranišče in prho. Prvo nadstropje je bilo v celoti prenovljeno novembra 2023.

Poglejte v sobo #4

Privatna soba #5

Zasebna soba #5 ima tri enojne postelje, od tega dve na pogradu. Ta soba se nahaja v prvem nadstropju in ima skupno stranišče in tuš z drugimi gosti. Prvo nadstropje je bilo v celoti prenovljeno novembra 2023.

Poglejte v sobo #5

Privatna soba #6

Privatna soba #6 ima tri enojne postelje. Ta soba se nahaja v prvem nadstropju in si z drugimi gosti deli stranišče in prho. Prvo nadstropje je bilo v celoti prenovljeno novembra 2023.

Poglejte v sobo #6
erjavceva hut room 07

Privatna soba #7

Zasebna soba #7 je majhna enoposteljna soba. Ta soba se nahaja v prvem nadstropju in si z drugimi gosti deli stranišče in prho. Prvo nadstropje je bilo v celoti prenovljeno novembra 2023.

Poglejte v sobo #7

Privatna soba #8

Privatna soba #8 ima tri enojne postelje, od tega dve na pogradu. Ta soba se nahaja v prvem nadstropju in si z drugimi gosti deli stranišče in prho. Prvo nadstropje je bilo v celoti prenovljeno novembra 2023.

Poglejte v sobo #8
Erjavčeva mountain hut room 8

Privatna soba #9

Zasebna soba #9 je soba s štirimi posteljami. V sobi so štiri enojne postelje. Ta soba se nahaja v prvem nadstropju in si z drugimi gosti deli stranišče in prho. Prvo nadstropje je bilo v celoti prenovljeno novembra 2023.

Poglejte v sobo #9

Privatna soba #10

Zasebna soba #10 je majhna enoposteljna soba. Ta soba se nahaja v prvem nadstropju in si z drugimi gosti deli stranišče in prho. Prvo nadstropje je bilo v celoti prenovljeno novembra 2023.

Poglejte v sobo #10
erjavceva hut room GRS

Privatna soba #GRS

Zasebna soba GRS je soba s štirimi posteljami. V sobi so štiri enojne postelje, od tega dve na pogradu. GRS (Gorska Reševalna Služba) ali MRS v angleščini (Mountain Rescue Service) nam pove, da je ta soba rezervirana za nujne primere. Ta soba se nahaja v prvem nadstropju in si z drugimi gosti deli stranišče in prho. Prvo nadstropje je bilo v celoti prenovljeno novembra 2023.

Poglejte v GRS sobo

Soba s skupnimi ležišči #D20

Soba s skupnimi ležišči #D20 se nahaja v drugem mansardnem nadstropju na desni strani koče in gosti 15 skupnih ležišč v enem prostoru. Prav tako si deli skupna stranišča in tuše z drugimi gosti.

Poglejte na skupna ležišča #D20
Single bed in a mixed dormitory room in Erjavceva's hut
Dormitory beds in Erjavčeva's mountain hut @ Vršič pass

Soba s skupnimi ležišči #L20

Soba s skupnimi ležišči #L20 se nahaja v drugem mansardnem nadstropju na levi strani koče in gosti 10 skupnih ležišč v dveh prostorih. Prav tako si deli skupna stranišča in tuše z drugimi gosti.

Poglejte na skupna ležišča #L20

Sobe in nastanitve v planinski koči Erjavčeva

Planinske koče so pomemben del slovenske planinske kulture. Razpršeni so po vsej državi, od nižin do visokih gora, in nudijo zavetje in oskrbo pohodnikom in planincem. Vsaka planinska koča ima svojo zgodbo in čar, ki privabljata obiskovalce in jim ponujata edinstveno izkušnjo življenja v gorah. Ena od možnosti, ki jih ponujajo planinske koče, je spanje v zasebnih sobah.

Spanje v zasebnih sobah v planinskih kočah je nepozabno doživetje za obiskovalce, ki si želijo več zasebnosti in udobja med gorskim potovanjem. V zasebnih sobah se lahko pohodniki po zahtevnem dnevu v gorah umaknejo in spočijejo. Poleg tega nudijo večjo stopnjo intimnosti in udobja, kar je včasih dobrodošlo po dolgem dnevu pohodništva.

Zasebne sobe v gorskih kočah so običajno opremljene s posteljami ali spalnimi podlogami in osnovnim pohištvom, kar zagotavlja udobno nastanitev. Čeprav se lahko razlikujejo po velikosti in skromnosti, ima vsaka soba svoj čar in edinstvenost ter odraža okolje in značaj koče. V njih se lahko obiskovalci sprostijo in odpočijejo po gorskih dogodivščinah.

Zasebne sobe v planinskih kočah ponujajo tudi več zasebnosti in miru, kar je še posebej pomembno za tiste, ki iščejo čas za samoto ali potrebujejo tišino za počitek in razmislek. V teh sobah lahko obiskovalci najdejo svoj osebni prostor za sprostitev, branje knjige ali uživanje v pogledu na gorski svet skozi okno.
Poleg tega so zasebne sobe v planinskih kočah pogosto opremljene z osnovnimi pripomočki, kot so odeje, blazine in ogrevanje, kar zagotavlja udobno namestitev v vseh letnih časih. Sobe so običajno dobro vzdrževane in čiste, kar obiskovalcem zagotavlja prijetno in sproščujoče bivanje med obiskom planinskih koč.

Spanje v zasebnih sobah v planinskih kočah je lahko tudi priložnost za navezovanje stikov z drugimi obiskovalci, ki živijo v istem okolju. V teh prostorih lahko izmenjujemo izkušnje, zgodbe in nasvete ter tako prispevamo k bogatejši in bolj povezani izkušnji življenja v gorah.
Spanje v zasebnih sobah v planinskih kočah v Sloveniji je edinstveno doživetje, ki ponuja udobje, zasebnost in priložnost za stik z naravo in drugimi ljudmi. Za mnoge obiskovalce je ta del gorske izkušnje dragocen čas, ki ga bodo za vedno ohranili v spominu kot del nepozabnih trenutkov na gorskih vrhovih.

Najnovejše objave

Čaka vas nešteto priložnosti za sprostitev in raziskovanje, saj se nahajamo v najlepšem narodnem parku v Sloveniji.

Novice in izleti
Gorsko reševanje je brezplačno le v Sloveniji

V Sloveniji reševalci v gorah vse pogosteje posredujejo tudi v primerih, ko imajo opraviti z... ☘

30 stvari, ki si jih lahko ogledate v Triglavskem narodnem parku

Triglavski narodni park, dragulj v kroni slovenskih naravnih čudes, je dokaz, da si Slovenija prizadeva... ☘

Krnica – Kranjska Gora

Krnica je slikovita dolina v Julijskih Alpah v Sloveniji, ki slovi po osupljivih naravnih lepotah,... ☘

Časi planinskih koč se spreminjajo

Časi planinskih koč se spreminjajo. Tudi ta objava je bila napisana s pomočjo računalniške umetne... ☘

Prelaz Vršič pozimi

Prelaz Vršič je pozimi prava paša za oči in dušo. Pokrajina, obdana z veličastnimi Julijskimi... ☘

Planja

Planja, Razor, prelaz Vršič. Zaradi razmeroma visoke začetne nadmorske višine je med najbolj obiskanimi vrhovi... ☘

Pohodniške gorske poti v bližini

Erjavčeva koča je več kot odlično izhodišče za številne pohodniške cilje. Pomagamo vam lahko z... ☘

Pohodi na najvišje parkirišče

Razširila se je navada, da se pohodi začnejo na najvišjem parkirišču in ne v dolini.... ☘

Pri nas ste dobrodošli

Privoščite si sprostitev in se odpravite na pohod. V Erjavčevi koči na prelazu Vršič, le streljaj od Kranjske Gore, Bovca, doline Trente in reke Soče, vas pričakujemo v neokrnjeni naravi Triglavskega narodnega parka.