PRIVATNA SOBA #1

Zasebna soba #1 je družinska soba s štirimi posteljami. V sobi so štiri enojne postelje. Ta soba se nahaja v prvem nadstropju in si z drugimi gosti deli stranišče in prho. Prvo nadstropje je bilo v celoti prenovljeno novembra 2023.

Poglejte v sobo #1

PRIVATNA SOBA #2

Zasebna soba #2 je edina družinska soba s petimi posteljami. V sobi je pet enojnih postelj. Ta soba se nahaja v prvem nadstropju in ima skupno stranišče in tuš z drugimi gosti. Prvo nadstropje je bilo v celoti prenovljeno novembra 2023.

Poglejte v sobo #2

Privatna soba #3

Zasebna soba #3 je edina dvoposteljna soba. V sobi sta dve enojni postelji. Ta soba se nahaja v prvem nadstropju in si z drugimi gosti deli stranišče in prho. Prvo nadstropje je bilo v celoti prenovljeno novembra 2023.

Poglejte v sobo #3

Privatna soba #4

Zasebna soba #4 je družinska soba s štirimi posteljami. V sobi so štiri enojne postelje. Ta soba se nahaja v prvem nadstropju in si z drugimi gosti deli stranišče in prho. Prvo nadstropje je bilo v celoti prenovljeno novembra 2023.

Poglejte v sobo #4

Privatna soba #5

Zasebna soba #5 ima tri enojne postelje, od tega dve na pogradu. Ta soba se nahaja v prvem nadstropju in ima skupno stranišče in tuš z drugimi gosti. Prvo nadstropje je bilo v celoti prenovljeno novembra 2023.

Poglejte v sobo #5

Privatna soba #6

Privatna soba #6 ima tri enojne postelje. Ta soba se nahaja v prvem nadstropju in si z drugimi gosti deli stranišče in prho. Prvo nadstropje je bilo v celoti prenovljeno novembra 2023.

Poglejte v sobo #6

Privatna soba #7

Zasebna soba #7 je majhna enoposteljna soba. Ta soba se nahaja v prvem nadstropju in si z drugimi gosti deli stranišče in prho. Prvo nadstropje je bilo v celoti prenovljeno novembra 2023.

Poglejte v sobo #7

Privatna soba #8

Privatna soba #8 ima tri enojne postelje, od tega dve na pogradu. Ta soba se nahaja v prvem nadstropju in si z drugimi gosti deli stranišče in prho. Prvo nadstropje je bilo v celoti prenovljeno novembra 2023.

Poglejte v sobo #8

Privatna soba #9

Zasebna soba #9 je soba s štirimi posteljami. V sobi so štiri enojne postelje. Ta soba se nahaja v prvem nadstropju in si z drugimi gosti deli stranišče in prho. Prvo nadstropje je bilo v celoti prenovljeno novembra 2023.

Poglejte v sobo #9

Privatna soba #10

Zasebna soba #10 je majhna enoposteljna soba. Ta soba se nahaja v prvem nadstropju in si z drugimi gosti deli stranišče in prho. Prvo nadstropje je bilo v celoti prenovljeno novembra 2023.

Poglejte v sobo #10

Privatna soba #GRS

Zasebna soba GRS je soba s štirimi posteljami. V sobi so štiri enojne postelje, od tega dve na pogradu. GRS (Gorska Reševalna Služba) ali MRS v angleščini (Mountain Rescue Service) nam pove, da je ta soba rezervirana za nujne primere. Ta soba se nahaja v prvem nadstropju in si z drugimi gosti deli stranišče in prho. Prvo nadstropje je bilo v celoti prenovljeno novembra 2023.

Poglejte v GRS sobo

Soba s skupnimi ležišči #D20

Soba s skupnimi ležišči #D20 se nahaja v drugem mansardnem nadstropju na desni strani koče in gosti 15 skupnih ležišč v enem prostoru. Prav tako si deli skupna stranišča in tuše z drugimi gosti.

Poglejte na skupna ležišča #D20
Single bed in a mixed dormitory room in Erjavceva's hut
Dormitory beds in Erjavčeva's mountain hut @ Vršič pass

Soba s skupnimi ležišči #L20

Soba s skupnimi ležišči #L20 se nahaja v drugem mansardnem nadstropju na levi strani koče in gosti 10 skupnih ležišč v dveh prostorih. Prav tako si deli skupna stranišča in tuše z drugimi gosti.

Poglejte na skupna ležišča #L20

REZERVIRAJTE SVOJE BIVANJE PRI NAS

Najnovejše objave

Čaka vas nešteto priložnosti za sprostitev in raziskovanje, saj se nahajamo v najlepšem narodnem parku v Sloveniji.

Novice in izleti
Dolina Trenta

Dolina Trenta. Prelaz Vršič povezuje reko Sočo, ki teče skozi dolino v glavnem proti jugozahodu[ ... ]

Ruska kapelica na prelazu Vršič

Ruska kapelica na prelazu Vršič je ruska pravoslavna kapelica, ki se nahaja ob Ruski cesti[ ... ]

Pridite se spočit

Vabimo vas na izlet in raziskovanje v Erjavčevo kočo v osrčju Triglavskega narodnega parka. Pridite[ ... ]

Prevoz Kranjska Gora – Vršič – Bovec

Kranjska Gora - Vršič - Bovec. Vozite se s taksijem, štopajte, hodite peš ali naročite[ ... ]

Šitna Glava

Šitna Glava, prelaz Vršič. Zaradi razmeroma visoke začetne nadmorske višine je med najbolj obiskanimi vrhovi[ ... ]

Išče se fotograf/-ka

Fotograf/-ka se išče. Vabimo fotografa oz. fotografinjo, ki je hkrati tudi pohodnik, da sodeluje pri[ ... ]

Vodniki za odgovoren in varen obisk narave

10 praktičnih vodnikov za odgovorno in varno obiskovanje narave v Triglavskem narodnem parku

Veter in temperatura na Erjavčevi koči

Veter in temperatura na Erjavčevi koči. Natančne vremenske informacije v realnem času za Erjavčevo kočo[ ... ]

Pri nas ste dobrodošli

Privoščite si sprostitev in se odpravite na pohod. V Erjavčevi planinski koči na prelazu Vršič, le streljaj od Kranjske Gore, Bovca, doline Trente in reke Soče, vas pričakujemo v neokrnjeni naravi Triglavskega narodnega parka.