PRIVATNA SOBA #1

Privatna soba #1 je štiriposteljna družinska soba. V sobi so štiri enojne postelje. Ta soba se nahaja v 1. nadstropju in si deli stranišča ter prho z drugimi gosti. Prvo nadstropje je bilo novembra 2022 popolnoma prenovljeno.

Poglejte v sobo #1

PRIVATNA SOBA #2

Privatna soba #2 je edina družinska soba s petimi posteljami. V sobi je pet enojnih postelj. Ta soba se nahaja v 1. nadstropju in si deli stranišča ter prho z drugimi gosti. Prvo nadstropje je bilo novembra 2022 popolnoma prenovljeno.

Poglejte v sobo #2

Privatna soba #3

Privatna soba #3 je naša edina dvoposteljna soba. V sobi sta dve enojni postelji. Ta soba se nahaja v 1. nadstropju in si deli stranišča ter prho z drugimi gosti. Prvo nadstropje je bilo novembra 2022 popolnoma prenovljeno.

Poglejte v sobo #3

Privatna soba #4

Privatna soba #4 je štiriposteljna družinska soba. V sobi so štiri enojne postelje. Ta soba se nahaja v 1. nadstropju in si deli stranišča ter prho z drugimi gosti. Prvo nadstropje je bilo novembra 2022 popolnoma prenovljeno.

Poglejte v sobo #4

Privatna soba #5

Zasebna soba #5 ima tri enojne postelje, od tega dve na pogradu. Ta soba se nahaja v 1. nadstropju in si deli stranišča ter prho z drugimi gosti. Prvo nadstropje je bilo novembra 2022 popolnoma prenovljeno.

Poglejte v sobo #5

Privatna soba #6

Privatna soba #6 ima tri enojne postelje. Ta soba se nahaja v 1. nadstropju in si deli stranišča ter prho z drugimi gosti. Prvo nadstropje je bilo novembra 2022 popolnoma prenovljeno.

Poglejte v sobo #6

Privatna soba #7

Privatna soba #7 je majhna enoposteljna soba. Ta soba se nahaja v 1. nadstropju in si deli stranišča ter prho z drugimi gosti. Prvo nadstropje je bilo novembra 2022 popolnoma prenovljeno.

Poglejte v sobo #7

Privatna soba #8

Privatna soba #8 ima tri enojne postelje, od tega dve na pogradu. Ta soba se nahaja v 1. nadstropju in si deli stranišča ter prho z drugimi gosti. Prvo nadstropje je bilo novembra 2022 popolnoma prenovljeno.

Poglejte v sobo #8

Privatna soba #9

Privatna soba #9 je štiriposteljna soba. V sobi so štiri enojne postelje. Ta soba se nahaja v 1. nadstropju in si deli stranišča ter prho z drugimi gosti. Prvo nadstropje je bilo novembra 2022 popolnoma prenovljeno.

Poglejte v sobo #9

Privatna soba #10

Privatna soba #10 je majhna enoposteljna soba. Ta soba se nahaja v 1. nadstropju in si deli stranišča ter prho z drugimi gosti. Prvo nadstropje je bilo novembra 2022 popolnoma prenovljeno.

Poglejte v sobo #10

Privatna soba #GRS

Zasebna soba GRS je štiriposteljna soba. V sobi so štiri enojne postelje, od tega dve na pogradu. GRS (Gorska Reševalna Služba) nam pove, za koga je ta soba rezervirana v nujnih primerih. Ta soba se nahaja v 1. nadstropju in si deli stranišča ter prho z drugimi gosti. Prvo nadstropje je bilo novembra 2022 popolnoma prenovljeno.

Poglejte v GRS sobo

Soba s skupnimi ležišči #D20

Soba s skupnimi ležišči #D20 se nahaja v drugem mansardnem nadstropju na desni strani koče in gosti 15 skupnih ležišč v enem prostoru. Prav tako si deli skupna stranišča in tuše z drugimi gosti.

Poglejte na skupna ležišča #D20
Single bed in a mixed dormitory room in Erjavceva's hut
Dormitory beds in Erjavčeva's mountain hut @ Vršič pass

Soba s skupnimi ležišči #L20

Soba s skupnimi ležišči #L20 se nahaja v drugem mansardnem nadstropju na levi strani koče in gosti 10 skupnih ležišč v dveh prostorih. Prav tako si deli skupna stranišča in tuše z drugimi gosti.

Poglejte na skupna ležišča #L20

MULTIMEDIJSKA UČILNICA

Gostom lahko ponudimo tudi učilnico s projektorjem in platnom, ki sprejme okoli 30 ljudi za različne priložnosti, izobraževanja ali zgolj za druženje pod streho v slabem vremenu.

Poglejte več
Classroom in Erjavčeva's mountain hut @ Vršič pass

Najnovejše objave

Čaka vas nešteto možnosti za sprostitev in raziskovanje, saj se nahajate v našem najlepšem narodnem parku.

Novice in izleti
Trdnjava Predil

Trdnjava Predel je bila ena od šestih trdnjav, ki so sestavljale sistem koroških trdnjav. Stoji[ ... ]

Razmere na cesti na prelazu Vršič

Sneg na cesti na prelazu Vršič. Vreme je nepredvidljivo čez celo leto in ne glede[ ... ]

Obnova Erjavčeve koče

Obnova Erjavčeve koče. Ponosni smo, da živimo v narodnem parku, in naš moto ostaja -[ ... ]

Vreme na prelazu Vršič

Pridobite vremenske informacije na Vršiču iz prve roke. Vse zanesljive vremenske napovedi so na enem[ ... ]

Kamniti obraz Ajdovske deklice

Eno najlepših umetnin, ki jih je oblikovala narava, najdete ob poti na Vršič. Dobro je[ ... ]

YouTube Erjavčeva koča channel

YouTube kanal Erjavčeve koče. Zabavni posnetki, nekateri posneti med našimi izleti, nekaj informacij o življenju[ ... ]

Plaz na Vršiču

Plaz na Vršiču. Vreme je nepredvidljivo in konec aprila še ne pomeni, da na Vršiču[ ... ]

Avtobus Bovec – izvir Soče

Avtobus Bovec - izvir Soče. Od 1. junija bo linija podaljšana do Kranjske Gore, z[ ... ]

Pri nas ste dobrodošli

Privoščite si sprostitev in se odpravite na pohod. V Erjavčevi koči na Vršiču, le streljaj od Kranjske Gore, vas pričakujemo v neokrnjeni naravi Triglavskega narodnega parka.