Private room number 1 in Erjavčeva's hut

PRIVATNA SOBA #1

Privatna soba #1 je štiriposteljna družinska soba. V sobi so štiri enojne postelje. Ta soba se nahaja v 1. nadstropju in si deli stranišča ter prho z drugimi gosti. Prvo nadstropje je bilo novembra 2022 popolnoma prenovljeno.

Poglejte v sobo #1

PRIVATNA SOBA #2

Privatna soba #2 je edina družinska soba s petimi posteljami. V sobi je pet enojnih postelj. Ta soba se nahaja v 1. nadstropju in si deli stranišča ter prho z drugimi gosti. Prvo nadstropje je bilo novembra 2022 popolnoma prenovljeno.

Poglejte v sobo #2
Private room number 2 in Erjavceva hut 00
Private room number 3 in Erjavčeva's hut

Privatna soba #3

Privatna soba #3 je naša edina dvoposteljna soba. V sobi sta dve enojni postelji. Ta soba se nahaja v 1. nadstropju in si deli stranišča ter prho z drugimi gosti. Prvo nadstropje je bilo novembra 2022 popolnoma prenovljeno.

Poglejte v sobo #3

Privatna soba #4

Privatna soba #4 je štiriposteljna družinska soba. V sobi so štiri enojne postelje. Ta soba se nahaja v 1. nadstropju in si deli stranišča ter prho z drugimi gosti. Prvo nadstropje je bilo novembra 2022 popolnoma prenovljeno.

Poglejte v sobo #4
Private room number 5 in Erjavčeva's hut

Privatna soba #5

Zasebna soba #5 ima tri enojne postelje, od tega dve na pogradu. Ta soba se nahaja v 1. nadstropju in si deli stranišča ter prho z drugimi gosti. Prvo nadstropje je bilo novembra 2022 popolnoma prenovljeno.

Poglejte v sobo #5

Privatna soba #6

Privatna soba #6 ima tri enojne postelje. Ta soba se nahaja v 1. nadstropju in si deli stranišča ter prho z drugimi gosti. Prvo nadstropje je bilo novembra 2022 popolnoma prenovljeno.

Poglejte v sobo #6
Private room number 6 in Erjavčeva's hut
Private room number 7 in Erjavčeva's hut

Privatna soba #7

Privatna soba #7 je majhna enoposteljna soba. Ta soba se nahaja v 1. nadstropju in si deli stranišča ter prho z drugimi gosti. Prvo nadstropje je bilo novembra 2022 popolnoma prenovljeno.

Poglejte v sobo #7

Privatna soba #8

Privatna soba #8 ima tri enojne postelje, od tega dve na pogradu. Ta soba se nahaja v 1. nadstropju in si deli stranišča ter prho z drugimi gosti. Prvo nadstropje je bilo novembra 2022 popolnoma prenovljeno.

Poglejte v sobo #8
Private room number 8 in Erjavčeva's hut
Private room number 9 in Erjavčeva's hut

Privatna soba #9

Privatna soba #9 je štiriposteljna soba. V sobi so štiri enojne postelje. Ta soba se nahaja v 1. nadstropju in si deli stranišča ter prho z drugimi gosti. Prvo nadstropje je bilo novembra 2022 popolnoma prenovljeno.

Poglejte v sobo #9

Privatna soba #10

Privatna soba #10 je majhna enoposteljna soba. Ta soba se nahaja v 1. nadstropju in si deli stranišča ter prho z drugimi gosti. Prvo nadstropje je bilo novembra 2022 popolnoma prenovljeno.

Poglejte v sobo #10
Private room number 10 in Erjavčeva's hut
Private room number GRS in Erjavčeva's hut

Privatna soba #GRS

Zasebna soba GRS je štiriposteljna soba. V sobi so štiri enojne postelje, od tega dve na pogradu. GRS (Gorska Reševalna Služba) nam pove, za koga je ta soba rezervirana v nujnih primerih. Ta soba se nahaja v 1. nadstropju in si deli stranišča ter prho z drugimi gosti. Prvo nadstropje je bilo novembra 2022 popolnoma prenovljeno.

Poglejte v GRS sobo

Soba s skupnimi ležišči #D20

Soba s skupnimi ležišči #D20 se nahaja v drugem mansardnem nadstropju na desni strani koče in gosti 15 skupnih ležišč v enem prostoru. Prav tako si deli skupna stranišča in tuše z drugimi gosti.

Poglejte na skupna ležišča #D20
Single bed in a mixed dormitory room in Erjavceva's hut
Dormitory beds in Erjavčeva's mountain hut @ Vršič pass

Soba s skupnimi ležišči #L20

Soba s skupnimi ležišči #L20 se nahaja v drugem mansardnem nadstropju na levi strani koče in gosti 10 skupnih ležišč v dveh prostorih. Prav tako si deli skupna stranišča in tuše z drugimi gosti.

Poglejte na skupna ležišča #L20

MULTIMEDIJSKA UČILNICA

Gostom lahko ponudimo tudi učilnico s projektorjem in platnom, ki sprejme okoli 30 ljudi za različne priložnosti, izobraževanja ali zgolj za druženje pod streho v slabem vremenu.

Poglejte več
Classroom in Erjavčeva's mountain hut @ Vršič pass

Pri nas ste dobrodošli

Privoščite si sprostitev in se odpravite na pohod. V Erjavčevi koči na Vršiču, le streljaj od Kranjske Gore, vas pričakujemo v neokrnjeni naravi Triglavskega narodnega parka.