Počitnice na Erjavčevi

Zimske počitnice na Erjavčevi koči

Počitnice na Erjavčevi

Počitnice na Erjavčevi

Druga sezona je za nami in počasi bo že drugo leto, od kar smo ponosni najemniki Erjavčeve koče. Čas teče hitro, mi nepopisno uživamo, obnova koče poteka, gostje so v veliki večini navdušeni. Po prenovljenih oknih in prvem nadstropju bo počasi čas, da prenovimo še kletne prostore in zamenjamo streho. Ta namreč že pušča in zamaka na več koncih. Še naprej si želimo biti ponosni in vas z veseljem vabiti v našo družbo, legendarno Erjavčevo.

Počitnice na Erjavčevi

Glavni del poletna sezona se počasi poslavlja, mi pa že razmišljamo o zimskih dejavnostih na Erjavčevi koči.

Resnici na ljubo, moramo, pa čeprav s kislim priokusom, vsi skupaj priznati, da nam račune plačujejo tujci, ter da se v koči v večini govori vse manj slovensko.

Že lansko leto smo razmišljali, da bi na Erjavčevo v času izven visoke sezone povabili nekaj ranljivejših skupin, ki bi jih gostili brezplačno. Razlogov imamo, zaradi pobesnele narave in poplav, ki so zgodile, letos na žalost samo še več.

Holidays at Erjavčeva

Zato bomo organizirali zimske počitnice, med janurajem in marcem 2023, z brezplačno nastanitvijo v Erjavčevi za otroke in sicer:

  • za družine, ki so utrpele poplave in so bile njihove letošnje počitnice zaradi tega bile prestavljene,
  • za družine, ki si zaradi finančnega stanje ne morejo privoščiti počitnic in prihajajo iz Jesenic ali okolice. Ta pobuda je skupna z lastnikom objekta PD Jesenice.
Holidays at Erjavčeva

Počitnice bomo preživeli v naravi in v stilu, ki je primeren za planinsko kočo v zimskem času. Edini pogoj je, da bomo skupaj preživeli čas, z izklopljenim brezžičnim omrežjem, brez mobilnih telefonov, računalnikov in sodobne opreme. Namesto v zaslone bomo raje gledali v zvezde, še igrali v snegu, greli ob krušni peči in skupaj igrali namizne igre.

Svojo prijavo lahko oddate na obrazcu, ne pozabite pa pripisati še:

  • število oseb,
  • zakaj bi izbrali prav vas
Holidays at Erjavčeva hut

Počitnice na Erjavčevi

CAPTCHA image

To nam pomaga preprečiti neželeno pošto, hvala.

Nastanitev v planinski koči

Izleti in pohodi na zemljevidu

Izleti in pohodi na zemljevidu

Slovenia (si) Placeholder
Slovenia (si)

Vaša naslednja destinacija v Sloveniji?

Erjavceva mountain hut at Vrsic pass in summer

Erjavčeva planinska koča je odprta vse leto. Rezervirajte svoje bivanje in preživite nekaj časa v naravnem raju Triglavskega narodnega parka (UNESCO) v bližini Kranjske Gore na prelazu Vršič v osrčju Triglavskega narodnega parka.

Rezervirajte svoje bivanje
Send this to a friend