Pogoji uporabe

Pogoji uporabe

Pogoji uporabe za spletno stran erjavcevakoca.si

(in za katero koli drugo domeno z enako vsebino v različnih ali istih jezikih, kot so npr. vrsic.si, vrsicpass.com, erjavcevakoca.si, itd.)

(Tukaj imenovan ponudnik in spletna stran)

 • Kaj so piškotki?
 • Vrste piškotkov
 • Strogo nujni piškotki
 • Piškotki za zmogljivost in funkcionalnost
 • Ciljno-usmerjeni / oglaševalski piškotki
 • Zasebnost uporabnika
 • Novičke
 • Zaščita spletnega mesta
 • Varnost
 • Paypal
 • Kakovost storitev
 • Zaščita kupcev
 • Varno povezavo HTTPS:// ali SSL
 • Pogoji uporabe
 • Pritožbe / Politika vračila denarja
 • Pogoji uporabe
 • Uporaba storitev
 • O nas
 • Kontakt

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih spletno mesto pošlje uporabnikovemu brskalniku in se shranijo v uporabnikovem brskalniku. Hranijo se na uporabnikovem računalniku in omogočajo analizo uporabnikovih obiskov spletnih strani, števila obiskov ter uporabnikovih interesov. Piškotki shranjujejo osnovne informacije o uporabnikovi aktivnosti na spletni strani, kot so imena obiskanih spletnih mest. Vsebina piškotkov se shrani v ločeni mapi na uporabnikovem računalniku. Te datoteke vsebujejo podrobne informacije o obiskani spletni strani, datumu in času obiska. Skrbnik obiskane spletne strani tudi shrani podatke.

Uporabniki lahko izberejo različne nastavitve in upravljajo, izbrišejo ali onemogočijo piškotke, vendar ne bodo mogli uporabljati vseh storitev, ki jih ponuja spletna stran, če se odločijo za to. Spletni brskalniki so običajno privzeto nastavljeni za sprejemanje piškotkov, vendar zavrnejo piškotke tretjih oseb.

Te piškotki so vedno omogočeni in so bistveni za redno delovanje spletne strani ter osnovne funkcije. Vključujejo piškotke, ki omogočajo uporabnikom neprekinjeno brskanje, tudi če hkrati uporabljajo druge spletne strani. Omogočajo neprekinjen prijavljanje in odjavljanje, povečujejo varnost in izpolnjujejo zahteve zasebnosti.

Te piškotke uporabljamo za izboljšanje funkcionalnosti obiskane spletne strani in omogočanje shranjevanja vaših nastavitev. Ti piškotki izboljšajo funkcionalnost obiskane spletne strani in omogočajo spletni strani, da si zapomni vaše nastavitve. Pomagajo izboljšati hitrost spletne strani ali vašega brskanja, si zapomnijo pogosto obiskane spletne strani in vam pomagajo povezati se s svojimi družbenimi omrežji. Če so te piškotki onemogočeni, lahko brskanje po spletu poteka počasneje, oglasi pa so lahko neprimerni, povezava s socialnimi omrežji, kot so Facebook, Google+, Instagram, Pinterest, Twitter in drugi, pa morda ne bo delovala učinkovito.

Ti piškotki zbirajo podatke, ki se uporabljajo za prikazovanje oglasov, ki so bolj relevantni za vas in vaše interese na spletnem mestu in izven njega. Zbrani podatki so anonimni in ne vsebujejo osebnih podatkov, ki bi bili posredovani na spletno stran. Če so te piškotki onemogočeni, se oglasi morda ne bodo nanašali na vaše preference.

Izjava se nanaša na vse podatke, ki jih uporabnik vnese na spletno stran in so nato shranjeni v podatkovni bazi erjavcevakoca.si.

Vsaka zbrana osebna podatka se uporabi izključno za delovanje podjetja in spletne strani. Vendar si pridružujemo pravico, da posredujemo potrebne podatke prodajalcem, bankam, sistemom povezanim z plačevanjem in nakupovanjem ter vsakim drugim ustanovam, ki jih zahteva zakon.

Ob registraciji uporabnik soglaša s prejemanjem e-novic, vendar se lahko kadarkoli odjavi. E-pošta je zagotovljena s sistemom Chimpmail ali podobnim, kar uporabnikom omogoča vpis in odjavo od prejemanja novic. E-novice vsebujejo le vsebine, povezane s spletnimi izdelki / storitvami, in se prejmejo največ enkrat na teden. erjavcevakoca.si ne more biti odgovoren za škodo ali zahtevke, ki izhajajo iz goljufije ali zlorabe njegove spletne strani. Odprti javni podatki na naši spletni strani so lahko dostopni uporabnikom ali tretjim osebam in se lahko prenesejo na druge spletne strani.

Skrbnik spletnega mesta erjavcevakoca.si ščiti podatke strank in za uspešno poslovanje zahteva le nujne podatke. Stranka je obveščena o namenu uporabe podatkov in lahko izbere, kateri podatki se uporabljajo za marketinške namene. Poleg tega lahko stranke izberejo, o katerih funkcijah želijo biti obveščene. Vse informacije so varno zaščitene in dostopne zaposlenim za izpolnjevanje njihovih dolžnosti. Kot ponudnik storitev smo odgovorni za zasebnost naših strank v skladu z veljavnimi zakoni in etičnimi poslovnimi praksami..

PayPal izvaja vsa plačila in je zasnovan tako, da ostanejo podatki o kreditnih karticah zasebni med kupci in prodajalci. Ne upravitelj ne zaposleni ne morejo videti podatkov o kreditni kartici. Teh podatkov ne shranjujemo nikjer na naši spletni strani.

Ponujamo garancijo varnosti. Izdelujemo le oglasna sporočila za zanesljive prodajalce. Trajno in delno zadržujemo plačilo prodajalcem v primeru kasnejših sporov ali vračil nakupa izdelka. V takšnih primerih vedno varujemo kupca.

Naša spletna stran uporablja šifrirane povezave, ki izboljšujejo varnost in ščitijo ponudnike, prodajalce in stranke. Kodirani podatki, kot so gesla, so kodirani v skladu z najvišjimi standardi kodiranja in so nedostopni in nevidni za vse, vključno z administratorjem spletne strani – več o SSL varnosti.

erjavcevakoca.si prodaja izdelke / storitve na spletni strani v imenu pogodbenih partnerjev / prodajalcev. Pogodbeni partnerji (v nadaljevanju prodajalci) se zavežejo, da bodo ob vsakem obisku, uporabi ali registraciji na spletni strani potrdili, da so prebrali, razumeli in sprejeli pogoje poslovanja in prodaje, opisane na tej spletni strani.

Ko prodajalec odda oglas, se šteje, da je sprejel pogoje poslovanja, opisane na tej spletni strani.

Računi za nakup izdelkov in / ali storitev se vedno in izključno izdajajo s strani prodajalcev. Kupec in prodajalec rešujeta morebitne težave po nakupu v skladu z zakonodajo o varstvu potrošnikov in v okviru zakonske garancijske dobe.

Stranke morajo biti vpisane na spletni strani, da lahko kupijo izdelke in / ali storitve. Nakup brez registracije na spletni strani ni mogoč.

Ob uporabi te spletne strani se razume, da je kupec prebral, razumel in sprejel splošne pogoje.

V primeru morebitnih težav po nakupu, se je treba neposredno obrniti na prodajalca.

Preklic rezervacije 30 dni ali več po izvirnem datumu prihoda lahko predstavlja stroške do 30% celotnega zneska.
Preklic rezervacije manj kot 14 dni po prvotnem datumu prihoda se lahko zaračuna do 50%.
Preklic rezervacije manj kot 7 dni po prvotnem datumu prihoda se lahko zaračuna do 100%.

Vse storitve, ki jih ponuja spletna stran erjavcevakoca.si, so storitve upravljanja spletne strani, nadzora finančnih transakcij, organizacije, posredovanja pri objavi izdelkov in promocije prodaje in oglaševanja. Tako kupci kot prodajalci se strinjajo s prejemanjem novic in / ali SMS obvestil. Vsi kupci in prodajalci se lahko odjavijo iz vseh baz obvestil obveščanja prek e-pošte in / ali SMS-a in kadar koli zaprejo svoje uporabniške račune na spletni strani.

Pogoji uporabe veljajo za vse uporabnike spletnega mesta (prodajalce, kupce, obiskovalce). Uporabnik soglaša z branjem, razumevanjem in sprejemanjem pogojev uporabe z uporabo spletne strani in rezervacijo. V primeru nestrinjanja z pogoji uporabe, uporabnik mora zapustiti spletno mesto in mu ni dovoljeno dostopati in ga uporabljati.

erjavcevakoca.si si pridržuje pravico, da brez predhodnega obvestila spremeni kateri koli del spletne strani in izbriše katero koli vsebino, vključno s pogoji uporabe. V primeru nadaljnjega uporabljanja spletne strani, kljub predhodnemu izključevanju s spletne strani, se uporabnik avtomatično strinja z novimi pogoji uporabe. Uporabnik je odgovoren za zaščito svojih uporabniških imen in gesel za dostop do spletnega mesta. Uporabnik se zaveda morebitnih tehničnih težav s spletno stranjo in razume, da erjavcevakoca.si ni odgovoren zanje. Spletna stran se mora uporabljati v skladu z zakoni Republike Slovenije in osnovnimi moralnimi in etičnimi načeli. Uporabnik ne sme delovati škodljivo ali izvajati nevarnih internetnih dejavnosti ali napadov na spletno mesto. Uporabnik mora spoštovati druge uporabnike. Diskriminatorni jezik ne bo toleriran in je takoj kaznovan z prepovedjo nadaljnje uporabe spletne strani. erjavcevakoca.si si pridržuje pravico, da blokira takšne uporabnike in izbriše njihove račune ter njihove podatke. Vsako od zgoraj omenjenih dejavnosti ali podobnih dejavnosti samodejno pomeni kaznovanje s brisanjem uporabniškega računa kršitelja. Pritožbe niso mogoče. Vsebine objavljene na spletni strani so last erjavcevakoca.si in so zaščitene z zakonom. Takšni materiali se lahko uporabljajo le s soglasjem erjavcevakoca.si (avtorja in lastnika spletne strani), ki si pridržuje vse pravice do vsebine spletne strani, besedila in slikovnih vsebin. Katerokoli kopiranje, reproduciranje, prenos ali spreminjanje vsebine brez predhodnega pisnega dovoljenja s strani erjavcevakoca.si je prepovedano.

erjavcevakoca.si ni odgovoren za natančnost informacij na svoji spletni strani. Uporaba spletne strani je na lastno odgovornost uporabnika. erjavcevakoca.si ni odgovorna za morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe spletne strani. To vključuje, vendar ni omejeno na, izbris podatkov, viruse, tehnične težave, napake, opustitve, krajo, nedelovanje, posodobitve, napake, izpolnitev poslovanja, nepooblaščen dostop ali katero koli drugo obliko zlorabe.

erjavcevakoca.si nadzoruje vsebine, da zagotovi varnost in spoštovanje relevantnih zakonov Republike Slovenije. erjavcevakoca.si si pridržuje pravico, da v skladu z zakoni Republike Slovenije izbriše katero koli vsebino, uporabniški račun in / ali prepreči dostop do strani brez predhodnega obvestila. Uporabnik se strinja, da so vsa vsebina javna in zato niso zaupne narave. erjavcevakoca.si ni odgovoren za dodatno vsebino, objavljeno na spletni strani s strani uporabnika ali za korespondenco med uporabniki. Zato erjavcevakoca.si ni odgovoren za morebitne stroške ali škodo, ki bi lahko nastali zaradi uporabe spletne strani ali kakršnih koli informacij, najdenih na spletni strani.

Uporaba spletnega mesta je omejena na osebe, starejše od 18 let.

Ob obisku naše spletne strani uporabnik soglaša, da je v celoti prebral, razumel in sprejel pogoje poslovanja.

erjavcevakoca.si poskuša rešiti vse spore na miren način. V primerih, ko je to nemogoče, se spor privede pred sodišče v Ljubljani, Slovenija.

planinska koča,
Iztok Kurnik s.p.
Jelovškova ulica 21
1000 Ljubljana
Slovenija, EU

Davčna številka: SI72785446
Bančni račun: DE86100110012625017504
Matična številka: 9085645000

Če imate kakšna vprašanja, nas lahko kontaktirate na naslovu info[at]erjavcevakoca.si ali pokličete na številko 070.69.00.69.

Zadnja sprememba: četrtek, 30. marec 2022.