Polaris Otter PRO

polaris otter pro snowmobile

Polaris Otter PRO

Polaris Otter PRO

Polarisov motorni sani in prikolica Otter PRO sta priročni za težje in obsežnejše tovore. Z njim lahko prepeljemo tudi opremo gorske reševalne službe ali prtljago naših gostov, če je cesta od Kranjske Gore do Erjavčeve koče zaradi snega neprevozna.

Polaris Otter PRO

Ker se nahajamo na 1525 metrih nadmorske višine, je za nas sneg in zasnežena ceste vsakdanji pojav, ki ga nekateri gostje žal ne pričakujejo. Zato pomagamo po svojih najboljših močeh, vključno z zagotavljanjem prevoza posameznikov in opreme, in Polaris Otter PRO je za to kot nalašč.

Za poizvedbe o prevozu, cenah in drugih informacijah se obrnite na nas.

Erjavčeva koča
Vršiška ulica 90
4280 Kranjska Gora

YouTube player

Uporaba motornih sani pri planinski koči na prelazu Vršič ima številne praktične prednosti, zlasti pozimi, ko je območje zasuto s snegom in so dostopne poti lahko neprevozne. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj je uporaba motornih sani v planinski koči koristna:

Prevoz: S motornimi sanmi lahko osebje in gostje opravljajo nujne prevoze, zlasti kadar običajna vozila ne morejo voziti po zasneženih ali poledenelih cestah. Zagotavlja, da lahko zaloge, oprema in osebje varno in učinkovito dosežejo planinsko kočo ne glede na vremenske razmere.

Odziv v sili: V nujnih primerih, kot so zdravstvene nesreče ali hudi vremenski dogodki, je lahko motorni sani neprecenljiv za hiter dostop do oddaljenih območij ali prevoz poškodovanih oseb v zdravstvene ustanove. Je ključno orodje za iskanje in reševanje na zahtevnem alpskem terenu.

Vzdrževanje in delovanje: S motornimi sanmi lahko osebje opravlja vzdrževalna dela v okolici planinske koče, kot so čiščenje snega s poti, vzdrževanje stez ter prevoz opreme in zalog na različne lokacije. Omogočajo nemoteno delovanje koče in zagotavljajo, da je ta dostopna in funkcionalna vso zimsko sezono.

Storitve za goste: Gostom, ki bivajo v planinski koči, lahko dostop do motornih sani izboljša celotno izkušnjo, saj jim omogoči udeležbo na vodenih izletih z motornimi sanmi ali drugih zimskih dejavnostih v okolici. Njunemu oddihu v gorah doda element pustolovščine in raziskovanja.

Učinkovitost in prilagodljivost: Snežni skuterji so prilagodljivo in učinkovito prevozno sredstvo na zasneženem in goratem terenu. Za razliko od običajnih vozil zlahka premagujejo razgibane pokrajine in ozke poti, kar omogoča večjo mobilnost in dostop do oddaljenih območij.

Na splošno se z motornimi sanmi pri planinski koči na prelazu Vršič povečujejo varnost, dostopnost in učinkovitost delovanja, kar zagotavlja, da lahko osebje in gostje vse leto uživajo v lepotah alpskega okolja, tudi v zimskih vremenskih izzivih.

YouTube player

Nastanitev v planinski koči

Izleti in pohodi na zemljevidu

Izleti in pohodi na zemljevidu

Slovenia (si) Placeholder
Slovenia (si)

Vaša naslednja destinacija v Sloveniji?

Erjavceva mountain hut at Vrsic pass in summer

Erjavčeva planinska koča je odprta vse leto. Rezervirajte svoje bivanje in preživite nekaj časa v naravnem raju Triglavskega narodnega parka (UNESCO) v bližini Kranjske Gore na prelazu Vršič v osrčju Triglavskega narodnega parka.

Rezervirajte svoje bivanje
Send this to a friend