Poletje 2023

Summer of 2023

Poletje 2023

Prišlo je še eno čudovito poletje.
Narava v osrčju Triglavskega narodnega parka ponovno ozeleni. Okoli koče se spet prosto sprehajajo ovce in krave, sneg pa je viden le na višjih delih gora. Vsi ti znaki napovedujejo, da je tu še eno čudovito poletje.

O Erjavčevi planinski koči na prelazu Vršič

Erjavčeva planinska koča na prelazu Vršič ni na vrhu, temveč 750 metrov stran, le 10 kilometrov od Kranjske Gore. Vendar pa vam ponuja skrivni kraj pred množicami, ki tečejo po vrhu, da bi naredili fotografijo za Instagram, in vam ponuja najboljši in najbolj impresiven razgled na gori.
Ogledate si ga lahko sami in se odločite po lastni presoji. Kot vsako leto lahko tudi poleti 2023 z naše terase opazujeteAjdovsko deklico. Naravno ustvarjeno kamnito obličje v Picassovem slogu, ena največjih turističnih znamenitosti na gorskem prelazu Vršič.
Lahko tudi jeste okusno slovensko tradicionalno hrano in jo uživate v naslanjaču z lokalno vinsko trto ali lokalnim pivom ali celo prenočite v eni od enajstih zasebnih sob ali skupnih ležiščih. Odločitev je vaša. Poletje 2023 se že začenja…
Summer of 2023, Erjavčeva mountain hut at Vršič pass near Kranjska Gora