Kdo smo

Naslov naše spletne strani https://www.erjavcevakoca.si.

Komentarji

Ko obiskovalci pustijo komentarje na spletnem mestu, zberemo podatke, prikazane v obrazcu za komentarje, ter naslov IP obiskovalca in niz uporabniškega agenta brskalnika za pomoč pri odkrivanju neželene pošte. Po odobritvi vašega komentarja je vaša profilna slika vidna javnosti v kontekstu vašega komentarja.

Iz anonimiziranega niza, ustvarjenega iz vašega e-poštnega naslova (imenujemo ga tudi hash), lahko Gravatar storitev preveri, ali jo uporabljate. Politika zasebnosti storitve Gravatar je na voljo tukaj: https://automattic.com/privacy/.

Mediji

Če nalagate slike na spletno mesto, se izogibajte nalaganju slik z vključenimi vdelanimi podatki o lokaciji (EXIF GPS). Obiskovalci lahko prenesejo in izvlečejo vse podatke o lokaciji iz slik na spletnem mestu. Naložite lahko samo slikovni material, za katerega imate avtorske pravice.

Piškotki

Če pustite komentar na našem spletnem mestu, se lahko odločite za shranjevanje vašega imena, e-poštnega naslova in spletnega mesta v piškotkih. To je za vaše udobje, tako da vam ni treba znova vnašati svojih podatkov, ko pustite nov komentar. Ti piškotki bodo trajali eno leto.

Če obiščete našo prijavno stran, bomo nastavili začasni piškotek, da ugotovimo, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in se zavrže, ko zaprete brskalnik.

Ko se prijavite, bomo nastavili več piškotkov, da shranimo vaše prijavne podatke in izbire prikaza na zaslonu. Piškotki za prijavo trajajo dva dni, piškotki z možnostmi zaslona pa eno leto. Če izberete “Zapomni si me”, se bo vaša prijava ohranila dva tedna. Piškotki za prijavo bodo odstranjeni, če se odjavite iz svojega računa.

Če uredite ali objavite članek, se v vaš brskalnik shrani dodaten piškotek. Ta piškotek ne vključuje osebnih podatkov in označuje ID objave članka, ki ste ga pravkar uredili. Poteče po enem dnevu.

Vdelana vsebina z drugih spletnih mest

Članki na tem spletnem mestu lahko vključujejo vdelano vsebino (npr. videe, slike, članke itd.). Vdelana vsebina z drugih spletnih strani se obnaša podobno, kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno stran.

Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vdelajo dodatno sledenje tretjih oseb in spremljajo vašo interakcijo s to vdelano vsebino, vključno s sledenjem vaši interakciji z vdelano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto.

S kom delimo vaše podatke

Če ste zahtevali ponastavitev gesla, bo v e-pošti za ponastavitev vključen vaš naslov IP.

Kako dolgo hranimo vaše podatke

Komentar in njegovi metapodatki se hranijo za nedoločen čas, če pustite komentar. To je zato, da lahko samodejno prepoznamo in odobrimo morebitne nadaljnje komentarje, namesto da jih zadržimo v čakalni vrsti za moderiranje.

Za uporabnike, ki se prijavijo na naši spletni strani, hranimo tudi osebne podatke (če obstajajo), ki jih posredujejo v svojem uporabniškem profilu. Vsi uporabniki lahko kadarkoli vidijo, uredijo ali izbrišejo svoje osebne podatke (le da ne morejo spremeniti uporabniškega imena). Skrbniki spletnega mesta lahko tudi vidijo in urejajo te podatke.

Kakšne pravice imate do svojih podatkov?

Če imate račun na tem spletnem mestu ali ste pustili komentarje, lahko zahtevate prejem izvožene datoteke osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, vključno z vsemi podatki, ki ste jih posredovali. Prav tako lahko zahtevate, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih imamo o vas. To ne vključuje nobenih podatkov, ki jih moramo hraniti za administrativne, pravne ali varnostne namene.

Kam se pošiljajo vaši podatki?

Komentarje obiskovalcev je mogoče preveriti prek storitve avtomatiziranega zaznavanja neželene pošte.