Kamere v živo s prelaza Vršič

Spletna kamera na Vršiču (v živo)

Kamere v živo s prelaza Vršič - Erjavčeva koča - 1525 m od leta 1901

Kamere v živo s prelaza Vršič - Proti Prisanku - Prisojnik

Prisank ( tudi Prisojnik) je markanten vrh v Julijskih Alpah v Triglavskem narodnem parku v Sloveniji. Visok je 2.547 metrov, prepoznaven je po svojem značilnem videzu in je ena najbolj opaznih gora na tem območju iz doline Kranjske Gore. Prisank je znan po svojem naravnem oknu, Prisankovem oknu, veliki luknji v pobočju gore, in kamniti steni v gori, in kamnitem obrazu Ajdovska deklica, ki je postala simbol gore ter priljubljen cilj pohodnikov in plezalcev.

Kamere v živo s prelaza Vršič - Proti Vratci

Vratca, visoka 1.807 metrov, je del razgibane in slikovite slovenske pokrajine Julijskih Alp. V tem kontekstu ime “Vratca” ni tako razširjeno, lahko pa se nanaša na določene vrhove ali območja znotraj alpskega območja, ki jih pohodniki in alpinisti pogosto iščejo zaradi njihove naravne lepote in izzivov, ki jih predstavljajo. Ta območja so znana po tem, da ponujajo dostop do neokrnjenega naravnega okolja, panoramski razgled na doline pod njimi in mirno lepoto alpske pokrajine.

Želimo, da si lokacijo Erjavčeve koče v Triglavskem narodnem parku med Kranjsko Goro, Bovcem in dolino Trente kar najbolje predstavljate, če nas obiščete prvič. Privoščite si in si oglejte naše kamere in videoposnetke v živo.

Če ste redni obiskovalec ali domačin, vam kamere v živo v realnem času zagotavljajo popolne vremenske razmere na prelazu Vršič.

Slike in videoposnetki so tu bolj za zabavo. Lahko vam pokažejo nekaj dragocenih trenutkov, ki jih želimo deliti z vami o življenju v gorah.

Posnetki Erjavčeve koče

Erjavčeva koča YouTube kanal. Smešni videoposnetki, nekateri z naših potovanj, nekatere informacije o življenju v gorah. Ne zamudite kamer in videoposnetkov Erjavčeve planinske koče v živo….