Posodobitev hitrosti interneta

Internet speed update with Starlink

Posodobitev hitrosti interneta s Starlinkom

Posodobitev hitrosti interneta s Starlinkom. Od zdaj naprej boste zadovoljni s hitrostjo povezave na svetovni splet med vašim obiskom.

Ko se počasi pripravljamo na novo sezono in dokončujemo zadnje podrobnosti okrog koče, smo se ustavili, da bi premislili o hitrosti našega interneta. Nekateri člani ekipe, ki med sezono delajo in živijo v koči, imajo tudi življenje v dolini. Z življenjem pridejo prijatelji, partnerji in otroci, s katerimi si želijo ostati povezani. Seveda to razumemo. Vendar pa je naša planinska koča žal v sicer prelepem kraju, obdani z gorami z vseh strani, zato ima magičen, čeprav ne najlepši pogled na Vršič in Prisank. Toda ima tudi svoje slabosti, ki se kažejo predvsem v slabem internetnem in mobilnem signalu ter posledično počasnem internetu.

Zarečenega kruha se največ poje.

Priznavamo, da nismo privrženci satelitov in človeške razvajenosti. Še vedno trdimo, da bi raje gledali zvezde kot satelite ponoči na vrtu pred kočo. Toda če so sateliti že tako ali tako na nebu in lahko istočasno razvajamo svoje kolege in hkrati še naše goste, bomo to šteli kot dvojno zmago. Od zdaj naprej boste zadovoljni s hitrostjo povezave na svetovni splet med vašim obiskom.