Posodobitev hitrosti interneta

Internet speed update with Starlink

Posodobitev hitrosti interneta

Posodobitev hitrosti interneta s Starlinkom

Posodobitev hitrosti interneta s Starlinkom. Od zdaj naprej boste zadovoljni s hitrostjo povezave na svetovni splet med vašim obiskom.

Posodobitev hitrosti interneta

Ko se počasi pripravljamo na novo sezono in dokončujemo zadnje podrobnosti okrog koče, smo se ustavili, da bi premislili o hitrosti našega interneta. Nekateri člani ekipe, ki med sezono delajo in živijo v koči, imajo tudi življenje v dolini. Z življenjem pridejo prijatelji, partnerji in otroci, s katerimi si želijo ostati povezani. Seveda to razumemo. Vendar pa je naša planinska koča žal v sicer prelepem kraju, obdani z gorami z vseh strani, zato ima magičen, čeprav ne najlepši pogled na Vršič in Prisank. Ima pa tudi slabosti, ki se kažejo predvsem v slabem internetnem in mobilnem signalu ter, logično, počasnem internetu.

Zarečenega kruha se največ poje.

Priznavamo, da nismo privrženci satelitov in človeške razvajenosti. Še vedno trdimo, da bomo ponoči na vrtu namesto satelitov gledali zvezde. Toda če so sateliti že tako ali tako na nebu in lahko istočasno razvajamo svoje kolege in hkrati še naše goste, bomo to šteli kot dvojno zmago. Odslej boste zadovoljni s hitrostjo povezave s svetovnim spletom med našim obiskom.

Nikoli ne reci nikoli.

Internet speed update Starlink
Internet speed update Starlink

Posodobitev hitrosti interneta Starlink

Hitri internet

Starlink je projekt satelitske internetne konstelacije, ki ga je razvil SpaceX, da bi zagotovil hiter dostop do interneta na oddaljenih območjih po vsem svetu. Projekt vključuje izstrelitev več tisoč majhnih satelitov v nizko zemeljsko orbito, s čimer se ustvari omrežje, ki lahko zagotavlja internetno povezavo tudi na najbolj oddaljenih lokacijah. Starlink želi ponuditi širokopasovne internetne storitve z nizko zakasnitvijo in veliko pasovno širino ter tako premostiti digitalni razkorak in omogočiti globalno povezljivost. Starlink je začel ponujati svoje storitve v izbranih regijah in še naprej širi območje pokritosti.

Nastanitev v planinski koči

Izleti in pohodi na zemljevidu

Izleti in pohodi na zemljevidu

Slovenia (si) Placeholder
Slovenia (si)

Vaša naslednja destinacija v Sloveniji?

Erjavceva mountain hut at Vrsic pass in summer

Erjavčeva planinska koča je odprta vse leto. Rezervirajte svoje bivanje in preživite nekaj časa v naravnem raju Triglavskega narodnega parka (UNESCO) v bližini Kranjske Gore na prelazu Vršič v osrčju Triglavskega narodnega parka.

Rezervirajte svoje bivanje
Send this to a friend