Poziv mladim planincem

Poziv mladim planincem

Poziv mladim planincem

Poziv mladim planincem

Vsem Slovencem Erjavčeva koča na Vršiču v mesecu juniju nudi 40% popusta na skupnih ležiščih, mlajšim od 30 let pa kar 50% popusta na skupnih ležiščih ter 20% popusta na hrano in pijačo. Vse, kar morate storiti, je, da opravite rezervacijo na spletni strani www.erjavcevakoca.si.

Vabljeni na obisk

Na ta način bi radi privabili še več mladih v gore, na ogled koče, ki jo ponosno obnavljamo in upravljamo, kot prvi najemniki. Na samem mestu vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vaša morebitna vprašanja o koči, poslovanju in nenazadnje v življenju na Vršiču. Smo namreč edina koča na Vršiču in bližnji okolici, ki je že tradicionalno odprta skozi vse leto. Da, tudi pozimi.

Sedaj se lahko pridružite naši ekipi

Če pa menite, da bi bili pripravljeni in sposobni preživeti celo zimo z nami na Erjavčevi koči, spoznati delo oskrbnika koče do potankosti in vas privlači ideja življenja v Triglavskem narodnem parku, ne odlašajte. Sanje se vam lahko zdaj izpolnijo.

Poziv mladim planincem

Živite in delajte v gorah Triglavskega narodnega parka

Poziv mladim planincem – prijavite se še danes

Če se želite pridružiti naši ekipi in se podati na celoletno pustolovščino v osrčju Triglavskega narodnega parka, bomo veseli vašega odgovora. Še danes nas kontaktirajte in izvedite več o razpoložljivih delovnih mestih ter o tem, kako lahko postanete del naše gorske ekipe. Ne oklevajte – čaka vas naslednja velika pustolovščina!

CAPTCHA image

To nam pomaga preprečiti neželeno pošto, hvala.

Delajte in živite v gorah Triglavskega narodnega parka

Nastanitev v planinski koči

Izleti in pohodi na zemljevidu

Izleti in pohodi na zemljevidu

Slovenia (si) Placeholder
Slovenia (si)

Vaša naslednja destinacija v Sloveniji?

Erjavceva mountain hut at Vrsic pass in summer

Erjavčeva planinska koča je odprta vse leto. Rezervirajte svoje bivanje in preživite nekaj časa v naravnem raju Triglavskega narodnega parka (UNESCO) v bližini Kranjske Gore na prelazu Vršič v osrčju Triglavskega narodnega parka.

Rezervirajte svoje bivanje
Send this to a friend