Pridite se spočit

Come to rest promo video

Počivajte med Kranjsko Goro in Trento

Počivajte med Kranjsko Goro in Trento

Vabimo vas na izlet in raziskovanje v Erjavčevo kočo v osrčju Triglavskega narodnega parka. Odprti smo skoraj vse dni v letu, na idilični lokaciji med neštetimi izhodišči za izlete in občudovanje naravnih lepot, zgodovinskih znamenitosti in skritih kotičkov, ki jih morate videti na tem območju.

Erjavčeva planinska koča na 1525 metrih od leta 1901.

Pridite se spočit. Pridite v naravo.

Doživite mir v Erjavčevi koči na prelazu Vršič

Odkrijte spokojnost v osrčju Julijskih Alp

Vstopite v svet brezčasne lepote in gostoljubja brez primere v planinski koči Erjavčeva, ki stoji na legendarnem prelazu Vršič na 1525 metrih nadmorske višine. Naše gorsko zatočišče je že od leta 1901 cenjeno zatočišče za pustolovce in ljubitelje narave, ki iščejo uteho sredi mogočne veličine Alp.

Spoznajte čudovitost narave

Erjavčeva planinska koča, obdana z visokimi vrhovi in bujnimi alpskimi travniki, ponuja umik, kot ga ni nikjer drugje. Ne glede na to, ali raziskujete vijugaste poti ali pa se preprosto potopite v panoramski razgled, je vsak trenutek prežet z bistvom naravnega čudeža in miru.

Prepustite se gorskemu gostoljubju

Ko sonce zahaja za gore, se zberite s starimi in novimi prijatelji, da bi delili zgodbe, smeh in obilne jedi, pripravljene iz najboljših lokalnih sestavin. Prijetni večeri ob prasketajočem ognju vas vabijo, da uživate v preprostih užitkih gorskega življenja in si ustvarite trajne spomine sredi alpske pokrajine.

Čaka vas potovanje

Pridružite se nam na nepozabnem pobegu v Erjavčevo kočo, kjer vsak dih slavi življenje, ljubezen in brezmejno lepoto naravnega sveta. Rezervirajte svoje mesto še danes in začnite na pot v mir na prelazu Vršič.

Gostom priporočamo, da v narodnem parku in njegovi okolici ostanejo vsaj tri dni. Popeljemo vas na skrite lokacije neokrnjene narave, ki vam bodo povrnile energijo in pognale kri po žilah. Zagotovo se boste sprostili in si obisk zapomnili do konca življenja.

Erjavčeva planinska koča – Pridite se spočit

Nastanitev v planinski koči

Izleti in pohodi na zemljevidu

Izleti in pohodi na zemljevidu

Slovenia (si) Placeholder
Slovenia (si)

Vaša naslednja destinacija v Sloveniji?

Erjavceva mountain hut at Vrsic pass in summer

Erjavčeva planinska koča je odprta vse leto. Rezervirajte svoje bivanje in preživite nekaj časa v naravnem raju Triglavskega narodnega parka (UNESCO) v bližini Kranjske Gore na prelazu Vršič v osrčju Triglavskega narodnega parka.

Rezervirajte svoje bivanje
Send this to a friend