Sistem rezervacij

Reservation system

Sistem rezervacij

Sistem rezervacij

Pred dvema letoma, ko smo na Erjavčevi planinski koči uvedli sistem spletnih rezervacij in spletni sistem, smo na naše presenečenje naleteli na precejšnje neodobravanje nekaterih posameznikov.

Sistem rezervacij

Sistem je bistveno olajšal postopek rezervacij in ga naredil natančnejšega. Menili smo, da so časi, ko smo v beležnico ročno zapisovali rezervacije za 60 postelj, že zdavnaj minili. Poleg tega smo se “znebili” številnih gostov, ki so želeli opraviti rezervacijo po telefonu, vendar se kasneje v koči sploh niso pojavili.

Več kot polovica teh gostov je predstavljala izredno in nepotrebno izgubo dohodka za kočo.

Tako lahko vse rezervacije pustimo za seboj in jih prepustimo aplikaciji, mi pa lahko prihranimo čas in počnemo kaj koristnejšega.

To je koristno tudi za goste, ki si lahko ogledajo dostopne nastanitve in jih rezervirajo za svoje potrebe.

Za večje skupine, gorske vodnike, tečaje, gorsko usposabljanje in podobno se lahko po telefonu ali e-pošti še vedno dogovarjamo za posebne ponudbe.

YouTube player

Sistem omogoča tudi uporabo različnih globalnih spletnih rezervacijskih kanalov, kot so Booking.com, Airbnb.com, HostelWorld.com in drugi, ki so lahko celo ključnega pomena za preživetje gorskih koč.

Po dveh letih uporabe sistema smo od Planinske zveze Slovenije prejeli sporočilo, da bodo od letošnjega leta dalje vsi planinski domovi lahko uporabljali enak sistem in da bodo spletne rezervacije postale redna praksa, kar toplo pozdravljamo.

Sistem bistveno skrajša čas, porabljen za rezervacije, in na najmanjšo možno mero zmanjša morebitne napake pri vnosu. Tako bomo lahko več svojega dragocenega časa namenili gostom, ki so dejansko nastanjeni v koči in ne samo tistim, ki morda pridejo. To koristi tako oskrbnikom koče kot seveda tudi gostom.

Nastanitev v planinski koči

Izleti in pohodi na zemljevidu

Izleti in pohodi na zemljevidu

Slovenia (si) Placeholder
Slovenia (si)

Vaša naslednja destinacija v Sloveniji?

Erjavceva mountain hut at Vrsic pass in summer

Erjavčeva planinska koča je odprta vse leto. Rezervirajte svoje bivanje in preživite nekaj časa v naravnem raju Triglavskega narodnega parka (UNESCO) v bližini Kranjske Gore na prelazu Vršič v osrčju Triglavskega narodnega parka.

Rezervirajte svoje bivanje
Send this to a friend