Slap Savica

Savica Waterfall

Slap Savica

Slap Savica

Slap Savica

Dobrodošli v očarljivi lepoti slapa Savica, ki se nahaja sredi očarljive pokrajine Triglavskega narodnega parka v Sloveniji!

Odpravite se na nepozabno potovanje v osrčje narave in odkrijte veličastnost slapa Savica, enega najbolj znamenitih slovenskih naravnih zakladov. Slap Savica, ki ga napaja neokrnjena voda Bohinjskega jezera, se elegantno spušča čez 60 metrov strme apnenčaste skale in ustvarja osupljiv spektakel, ki očara čute in razburka domišljijo.

Ko se približate slapu, vas pomirjujoč zvok deroče vode vabi bližje in vas potegne v svet miru in čudes. Sledite dobro označeni poti, ki se vije skozi bujne gozdove in zelene travnike ter na poti ponuja poglede na visoke vrhove in lesketajoča se alpska jezera.

Ob prihodu k slapu Savica vas bosta pozdravila gromko bučanje padajoče vode in hladna megla, ki ovija zrak, kar ustvarja čaroben ambient, ki je resnično nepozaben. Občudujte moč in lepoto narave, ko se čudite visokemu kaskadnemu slapu, uokvirjenemu z mahovnatimi skalami in zelenim listjem.

Za avanturiste po srcu ponuja ta slap priložnost, da raziščete njegove skrite globine in odkrijete njegove številne skrivnosti. Podajte se na slikovit pohod do razgledne točke nad slapom, od koder se vam odprejo panoramski razgledi na okoliško pokrajino in občudujete razgibano lepoto Julijskih Alp.

Ne glede na to, ali iščete pustolovščino, mir ali preprosto trenutek mirnega razmisleka sredi veličastne narave, slap obljublja doživetje, kakršnega še ni bilo. Zato se potopite v brezčasno lepoto slovenskega Triglavskega narodnega parka in se prepustite slapu, ki bo očaral vaše srce in dušo.

Savica Waterfall Slovenia

Savica slap

Pridružite se nam na poti odkrivanja in čudenja, ko bomo raziskovali dih jemajočo lepoto slapa Savica, kjer veličastnost narave čaka na vsakem koraku. Veselimo se, da vas lahko pozdravimo na tej nepozabni destinaciji in z vami delimo čarobnost slapa Savica.

YouTube player
YouTube player
YouTube player

Nastanitev v planinski koči

Izleti in pohodi na zemljevidu

Izleti in pohodi na zemljevidu

Slovenia (si) Placeholder
Slovenia (si)

Vaša naslednja destinacija v Sloveniji?

Erjavceva mountain hut at Vrsic pass in summer

Erjavčeva planinska koča je odprta vse leto. Rezervirajte svoje bivanje in preživite nekaj časa v naravnem raju Triglavskega narodnega parka (UNESCO) v bližini Kranjske Gore na prelazu Vršič v osrčju Triglavskega narodnega parka.

Rezervirajte svoje bivanje
Send this to a friend