Vršič Kranjska Gora zemljevid Slovenije

Vršič Kranjska Gora zemljevid Slovenije

Vršič Kranjska Gora zemljevid Slovenije

Vršič Kranjska Gora zemljevid Slovenije

Vršič Kranjska Gora zemljevid Slovenije

Ta zemljevid je zasnovan tako, da ustreza različnim potrebam naših gostov, ne glede na to, ali želijo raziskati prelaz Vršič, Kranjsko Goro in bližnje kraje na sproščenem krožnem izletu, peš, z kolesom ali avtomobilom.

Kranjska Gora in prelaz Vršič

Ne glede na to, ali ste pohodnik, kolesar ali celo zgodovisnko kulturni navdušenec, Julijske Alpe ponujajo nekaj za vsakogar. Raziščite naše pohodniške poti, kolesarske in gorskokolesarske poti ter obiščite naše planinske koče, naravne in kulturne znamenitosti, muzeje, razgledne točke in kampe. Ne pozabite si ogledati edinega slovenskega Triglavskega narodnega parka.

Triglav je najvišja gora v Sloveniji, Škrlatica je druga najvišja gora, nekatere druge, kot so Prisank, Mala in Velika Mojstrovka ter najlažja in, pri nas, najbolj priljubljena Slemenova Špica, pa so dostopne iz Erjavčeve koče kot izhodišča s prelaza Vršič.

Eden od vrhuncev zemljevida je Erjavčeva koča, edinstven dragulj, ki je edina koča na območju od Mojstrane do Kranjske Gore in Trente, odprta vse leto. Ponuja resnično posebno doživetje.

Kako do prelaza Vršič – Rezervirajte bivanje v koči

Vršič Kranjska Gora zemljevid Slovenije

Obisk Erjavčeve koče

Zemljevid Vršič Kranjska Gora je nepogrešljiv vodnik za obiskovalce, ki želijo raziskati dih jemajočo pokrajino prelaza Vršič, Kranjske Gore in okolice. Ta zemljevid ponuja podrobne poti za pohodništvo, kolesarjenje in razgledne vožnje, ne glede na to, ali potujete peš, s kolesom ali z avtomobilom. Poudarja naravne in kulturne znamenitosti, med drugim Triglavski narodni park, edini slovenski narodni park, ter vidne vrhove, kot sta Prisank in Škrlatica. Erjavčeva koča, ki je odprta vse leto, je edinstveno izhodišče za pustolovce. Ta zemljevid je vstopna točka za številna doživetja, tako da lahko vsak obiskovalec najde nekaj zase.

Erjavčeva koča na Vršiču

Rezervirajte bivanje v planinski koči Erjavčeva ter živite in potujte kot domačini

Nastanitev v planinski koči

Izleti in pohodi na zemljevidu

Izleti in pohodi na zemljevidu

Slovenia (si) Placeholder
Slovenia (si)

Vaša naslednja destinacija v Sloveniji?

Erjavceva mountain hut at Vrsic pass in summer

Erjavčeva planinska koča je odprta vse leto. Rezervirajte svoje bivanje in preživite nekaj časa v naravnem raju Triglavskega narodnega parka (UNESCO) v bližini Kranjske Gore na prelazu Vršič v osrčju Triglavskega narodnega parka.

Rezervirajte svoje bivanje
Send this to a friend